armiya-oboroni-izrayilyu-za-nich-vdarila-po-750-tsilyakh-u-gazi

Армія оборони Ізраїлю за ніч вдарила по 750 цілях у Газі

 • 444553 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Протягом ночі армія оборони Ізраїлю завдала ударів по 750 військових цілях на півночі сектора Газа. Про це повідомив ЦАХАЛ у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Армія оборони Ізраїлю за ніч завдала ударів по 750 військових цілях, включаючи підземні тунелі терору ХАМАС, військові об'єкти і пости, резиденції високопоставлених терористичних агентів, які використовувалися як військові командні центри, склади зброї, кімнати зв'язку, а також цілі високопоставлених терористичних агентів», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що десятки винищувачів завдали ударів по численних військових об'єктах ХАМАС в секторі Газа, в тому числі по 12 військових об'єктах бойовиків, кожен з яких знаходився в багатоповерховій будівлі, що використовується ХАМАС для терору.

Паралельно солдати спеціального підрозділу ЦАХАЛу знищили трьох бойовиків ХАМАСу, які спеціалізуються на мінометних обстрілах в секторі Газа, у військовому командному центрі в Газі, звідки були запущені мінометні снаряди в бік ізраїльської території.

Доповнення

Міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амірабдоллахян каже, що якщо бомбардування Гази Ізраїлем продовжиться, війна може розгорнутися на «інших фронтах», маючи на увазі ліванську терористичну групу «Хезболла».

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Армія оборони Ізраїлю за ніч вдарила по 750 цілях у Газі

     • 444553 переглядiв

    Справа Князєва: ВАКС затвердив угоду з адвокатом

     • 339916 переглядiв

    Авдіївка: у мережі показали нічний обстріл

     • 677746 переглядiв

    У Криворізькому районі вранці пролунав вибух - ОВА

     • 315705 переглядiв

    У Мелітополі пролунав вибух - мер

     • 438076 переглядiв