amerykantsi-khochut-prezydenta-a-ne-dyktatora-baiden-zaiavyv-shcho-ne-ziide-z-vyborchykh-perehoniv

"Американці хочуть президента, а не диктатора" - Байден заявив, що не зійде з виборчих перегонів

 • 22450 переглядiв

Байден обіцяє залишитися в президентських перегонах, заявляючи, що "американці хочуть президента, а не диктатора", і попереджаючи про небезпеку потенційного нового президентства Трампа.

Прагнучи відновити динаміку своєї кампанії на переобрання, президент США Джо Байден виступив на мітингу у Детройті в п'ятницю, запевнивши у своєму намірі продовжувати боротьбу. Він також підняв питання про потенційну небезпеку нового президентства Дональда Трампа. Пише УНН з посиланням на Reuters.

81-річний президент США Джозеф Байден намагався змістити фокус громадської уваги з питань стосовно своєї спритності та зростаючої кількості критики з боку демократів на наслідки можливого повернення Трампа, особливо після своєї невпевненої демонстрації на дебатах 27 червня.

"Я біжу, і ми переможемо. Я номінант. Я нікуди не піду", - сказав Байден.

Показуючи на місце для журналістів у спортзалі, Байден заявив: "Вони мене критикували", на що зібрання відреагувало освистуваннями. "А тепер уявіть, Дональд Трамп отримує вільний прохід", - додав він.

Сподіваюся, з віком прийде трохи мудрості. Ось що я знаю - я вмію говорити правду, я відрізняю правильне від неправильного ... і я знаю, що американці хочуть президента, а не диктатора

- сказав Байден.

Нагадаємо

Частина донорів Демократичної партії США вирішили заморозити свої пожертви на суму близько 90 мільйонів доларів. Таким чином вони хочуть змусити Джо Байдена відмовитись від участі у президентських перегонах.

Популярні

Новини по темі

У Львові поховали прах одного з останніх командирів УПА

 • 18747 переглядiв

Над Дніпропетровщиною збито безпілотник-розвідник

 • 27880 переглядiв