ahrehatnyi-zavod-u-vovchansku-perebuvaie-pid-vohnevym-kontrolem-syl-oborony

Агрегатний завод у Вовчанську перебуває під вогневим контролем Сил оборони

 • 34021 переглядiв

Підходи до агрегатного заводу у Вовчанську та сам завод перебувають під вогневим контролем Сил оборони. Просування військ противника в цьому районі немає, хоча обстановка залишається складною та має ознаки до загострення.

Підходи до агрегатного заводу у Вовчанську й сам завод перебуває під вогневим контролем Сил оборони. Просування військ противника в цьому районі немає. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталій Саранцев в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Саранцев нагадав, що територія агрегатного заводу у Вовчанську була захоплена ще на початку Харківського загострення.

"Вона як перебувала, так й перебуває під контролем росіян. Сама ця території відрізана від основних сил противника. Підходи до цього заводу й сам завод перебуває під вогневим контролем Сил оборони, просування військ противника в зазначеному районі немає", - розповів Саранцев.

Доповнення

Саранцев сьогодні, 1 серпня повідомляв, що в операційній зоні ОТУ "Харків" обстановка залишається складною та має ознаки до загострення. У Вовчанську тривають вуличні бої. Ворог намагається просуватися, атакувати в лоб атакуючи в центрі, а також намагається просуватися по флангах

Популярні

Новини по темі