950-liudei-postrazhdaly-vid-vybukhovykh-prystroiv-z-pochatku-povnomasshtabnoho-rosiiskoho-vtorhnennia-v-ukrainu

950 людей постраждали від вибухових пристроїв з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну

 • 21388 переглядiв

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну від вибухових пристроїв постраждали 950 осіб, зафіксовано 647 інцидентів, пов'язаних з вибуховими пристроями, в результаті яких 289 осіб загинули і 661 отримали поранення серед цивільного населення.

З початку повномасштабного вторгнення від вибухонебезпечних предметів постраждали 950 осіб. Про це повідомив начальник Управління екологічної безпеки і протимінної діяльності Міністерства оборони України Руслан Берегуля, передає УНН.

Деталі

З початку повномасштабного вторгнення в Україні зафіксовано 647 інцидентів, які пов’язані з вибухонебезпечними предметами. Внаслідок чого постраждали 950 осіб.

З початку повномасштабного військового вторгнення зафіксовано 647 інцидентів, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами серед цивільного населення, внаслідок яких постраждали 950 осіб, з них загинули 289 осіб і 661 особа зазнала калічень або поранень

- сказав він.

Він зазначив, що для безпеки цивільного населення будуть продовжуватися заходи, щоб позбавити територію України від жахливих наслідків, які залишила російська федерація.

Харківська, Донецька та Херсонська області найбільш забруднені вибухонебезпечними предметами - ДСНС29.02.24, 19:24

Популярні

Новини по темі

У Полтаві п'яний чоловік відкрив вогонь з автомата

 • 20028 переглядiв