znyshcheni-desiatky-okupantiv-i-bronetekhnika-rf-spetspryznachentsi-hur-zdiisnyly-reid-na-kinburnsku-kosu

Знищені десятки окупантів і бронетехніка рф: спецпризначенці ГУР здійснили рейд на Кінбурнську косу

 • 24940 переглядiв

Бійці ГУР провели операцію на окупованій Кінбурнській косі, атакувавши російські укріплення. Знищено 6 одиниць бронетехніки та близько 30 окупантів, встановлено бойовий прапор України.

У п'ятницю, 9 серпня, бійці  Головного управління розвідки висадилися на тимчасово окупованій Кінбурнській косі. Там вони атакували російські укріплення і встановили бойовий прапор. Про це розповіли в ГУР МО, передає УНН.

Деталі

Операцію провели військові підрозділів "Химера", "Стугна", "Paragon", "Сибірський батальйон", "Терор" у складі спецпідрозділу "Тимура". Підтримку їм надавали Військово-морські сили ЗСУ та інші складові Сил оборони.

Спецпідрозділ ГУР нищить техніку окупантів на Запорізькому фронті: відео08.08.24, 10:43

Загалом під час рейду спецпризначенці атакували укріплення росіян на позиціях "Кінбурнська фортеця", "Морський вокзал" та "Пам’ятник Суворова". Знищити вдалося шість одиниць броньованої техніки ворога та близько трьох десятків росіян.

Воїни ГУР встановили бойовий прапор Воєнної розвідки України.  Кінбурнська коса буде вільною, як і всі інші тимчасово окуповані території 

- заявили в розвідці. 

Також розвідники оприлюднили кадри операції відзняті на дрон аеророзвідки.

Нагадаємо

6 серпня спецпризначенці ГУР провели операцію у північній частині Чорного моря. Розвідники висадились на Тендрівській косі і знищили техніку, особовий склад і фортифікації росіян.

Популярні

Новини по темі