zmi-rozkryly-novi-detali-u-spravi-pro-poranennia-nozhem-dvokh-ukrainskykh-pidlitkiv-u-polshchi

ЗМІ розкрили нові деталі у справі про поранення ножем двох українських підлітків у Польщі

 • 13418 переглядiв

26-річний узбек поранив ножем двох українських підлітків у Варшаві. Поліція має докази, що сутичку спровокували самі підлітки, відібравши у чоловіка ключі та телефон.

26-річний громадянин Узбекистану у Брудновському лісі у Варшаві поранив ножем двох українських підлітків. Прокуратура відкрила провадження щодо чоловіка, яких поранив підлітків, однак у поліції є докази, що сутичку спровокувала компанія підлітків. Про це пише УНН з посиланням на TVN24.

Деталі

У середу прокуратура відкрила провадження щодо 26-річного чоловіка, заарештованого у справі про напад у Бродненському лісі. Громадянину Узбекистану висунули звинувачення за статтею 157 Кримінального кодексу, яка стосується нанесення середньої тяжкості та легких тілесних ушкоджень. Йому загрожує до двох років позбавлення волі

- йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що до підозрюваного у нападі на українця застосовано запобіжні заходи у вигляді заборони виїзду з країни та поліцейського нагляду, який пов’язаний із зобов’язанням раз на тиждень з’являтися у визначений підрозділ поліції. Також наголошується, що у поліції є докази, що першими напали підлітки.

Це може означати, що чоловік захищався. Всього затримано чотирьох неповнолітніх, серед яких 13-річна дівчина.

"Мало того, що 26-річний підозрюється у скоєнні злочину проти 15-річних, ми знаємо, що ці неповнолітні також брали активну участь у цьому інциденті. Ймовірно, вони вчинили злочин на шкоду цій людині", - зазначила поліцейська Пауліна Онишко.

ЗМІ встановили, що 13-річна дівчина мала зустрітися в лісі з 26-річним чоловіком. Коли він приїхав, підлітки з України нібито відібрали у нього ключі від машини та телефон. Підозрюваний схопив ніж і поранив двох хлопців.

"В одного два ножових поранення в область грудної клітки. Поранення другого були менш серйозними – це була різана рана руки, його того ж дня поліція вивезла з лікарні", - пише видання.

Нагадаємо

У Бродновському лісі в Польщі 26-річний чоловік напав з ножем на двох 15-річних українців. Постраждалі доставлені до лікарні, нападника затримано через годину після інциденту.

Популярні

Новини по темі