zlyakalisya-vibukhiv-z-melitopolya-posered-nochi-evakuyuvali-viyskoviy-shpital-rashistiv-mer

Злякалися вибухів: з Мелітополя посеред ночі евакуювали військовий шпиталь рашистів - мер

 • 351812 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Російські загарбники починають втікати з тимчасово зайнятого Мелітополя Запорізької області - цієї ночі евакуювали свій військовий шпиталь, повідомив мер міста Іван Федоров в ефірі національного телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні була чергова пекельна ніч в місті Мелітополі безпосередньо. Приблизно з 10-ої години вечора були чутні гучні вибухи та автоматні черги. Ще нам невідомо, що постраждало з ворожої техніки на території міста Мелитополя. Але вже відомо реакція рашистів на ці дії в місті Мелітополі. О 2-ій ночі повністю було евакуйовано військовий шпиталь рашистів, що знаходився поблизу нашого медичного містечка на території міста Мелитополя. Це підтверджує те, що вони починають втікати з нашого тимчасово окупованого міста", - зазначив Федоров.

Деталі

Мер Мелітополя зауважив, що окупанти "два тижні тому вони повивозили свої сім'ї". "Коли почалося повністю правий берег Дніпра для них почав бути недоступний через те, що мости в Херсоні вже були недоступні, непроїзні, вони почали з Мелітополя вивозити свої сім'ї", - вказав він.

"Будемо слідкувати далі за їх діями, щоб розуміти, що вони будуть робити далі", - зауважив Федоров.

Доповнення

У тимчасово окупованому Мелітополі вночі лунали потужні вибухи та автоматні черги.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Гарні новини з Херсонщини: що відбувається в області

     • 535926 переглядiв

    Гарні новини з Херсонщини: що відбувається в області

     • 556744 переглядiв