zhinka-pobyla-ta-vkusyla-pivtorarichnoho-syna-vkladaiuchy-spaty-sud-pryznachyv-likuvannia

Жінка побила та вкусила півторарічного сина, вкладаючи спати: суд призначив лікування

 • 9944 переглядiв

32-річна жінка вдарила та вкусила свого півторарічного сина, коли той не хотів засинати. Суд призначив їй примусове лікування у психіатричному закладі, оскільки вона не усвідомлювала свої дії.

32-річна жінка вдарила та вкусила свого півторарічного сина, коли той не хотів засинати. Суд призначив їй примусове лікування у психіатричному закладі, оскільки вона не усвідомлювала свої дії, повідомили у Черкаській обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"Під час судового розгляду прокурор довів, що у березні цього року 32-річна жінка, знаходячись за місцем свого проживання, вкладаючи спати свого півторарічного сина, який не хотів засинати, нанесла йому більше трьох ударів по обличчю і голові та вкусила за сідницю", - повідомили у прокуратурі.

Згідно з висновком судово-психіатричної експертизи, як вказано, "жінка за своїм психічним станом в момент скоєння кримінального проступку не могла усвідомлювати свої дії та керувати ними, тому суд ухвалив застосувати до неї примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом".

Зазначається, що обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевої жительки здійснювалося за фактом вчинення домашнього насильства, нанесення легких тілесних ушкоджень своєму сину (ч. 1 ст. 125 КК України).

У Білій Церкві на 10-річну дитину впали футбольні ворота: хлопчика госпіталізували, його стан тяжкий28.06.24, 19:51

Популярні

Новини по темі