zelenskyi-zustrivsia-z-delehatsiieiu-konhresu-ssha-ta-planuie-predstavyty-plan-peremohy

Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США та планує представити план перемоги

 • 19093 переглядiв

Президент України провів зустріч з двопартійною делегацією Конгресу США. Зеленський подякував за підтримку та анонсував представлення плану перемоги України Байдену та кандидатам у президенти США.

Зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу США. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Під час перемовин Глава України висловив подяку за постійну підтримку України з боку як Президента США Джо Байдена, так і Конгресу, яка надається з перших днів повномасштабного вторгнення ворожої держави.

Зеленський повідомив, що найближчим часом планує особисто представити план перемоги України як Президенту Джо Байдену, так і кандидатам у президенти від Республіканської та Демократичної партій. Президент України наголосив на важливості двопартійної підтримки, особливо у контексті майбутніх виборів у США.

Цінуємо підтримку Президента та Конгресу США від самого початку цієї війни. Дякуємо за ухвалення дуже важливого законопроекту в Конгресі. Сподіваюся, що все це надійде якомога швидше до України та посилить нашу армію

- зазначив Володимир Зеленський.

Зеленський: 103 українських захисники повернулися з полону14.09.24, 21:45

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна небезпека оголошена для Херсонської області

     • 10531 переглядiв

    Зеленський: 103 українських захисники повернулися з полону

     • 16945 переглядiв

    Вибухи у Павлограді: ЗСУ повідомили про ракету зі Сходу

     • 13558 переглядiв