zelenskyi-prodovzhyv-na-desiat-rokiv-sanktsii-proty-pushylina-shariia-i-huzhvy

Зеленський продовжив на десять років санкції проти Пушиліна, Шарія і Гужви

 • 16401 переглядiв

Президент України ввів у дію рішення РНБО щодо продовження санкцій проти низки осіб та компаній. Обмеження стосуються проросійських діячів та передбачають блокування пов'язаних з ними ресурсів.

Президент України Володимир Зеленський своїм указом увів у дію рішення РНБО щодо продовження санкцій проти низки фізичних та юридичних осіб. Відповідний документ розміщений на сайті голови держави, пише УНН.

Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 серпня 2024 року "Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій),

- зазначається в документі.

Деталі

Ще упродовж щонайменше 10 років обмеження стосуватимуться проросійських медійних діячів Ігоря Гужви та Анатолія Шарія і ватажка терористичної організації "ДНР" Дениса Пушиліна, а також афілійованих з ними компаній та активів.

Рішення передбачає блокування інтернет-провайдерами ресурсів, які пов'язані з підсанкційними особами. Зокрема має бути припинено доступ до сайту "Страна.ua" та його субдоменів, а також сайтів "Шарій.net", "Політична партія Шарія" та відповідних сторінок у соціальних мережах.

Нагадаємо

У червіні Президент України Володимир Зеленський продовжив дії санкції проти 390 олігархів, що пов'язані із росією. Зокрема, в санкційному списку - Дмитро Фірташ та Олег Дерипаска.

Ольга Розгон

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Війська рф з півночі запустили ударні дрони по Україні

     • 19192 переглядiв

    Прем'єр Індії Моді прибув до Польщі з дводенним візитом

     • 12708 переглядiв