zelenskyi-pro-ideiu-trampa-zakinchyty-viinu-za-24-hodyny-pytannia-yakoiu-tsinoiu-i-khto-platytyme

Зеленський про ідею Трампа закінчити війну за 24 години: питання якою ціною і хто платитиме

 • 73503 переглядiв

Президент Зеленський прокоментував ідею Трампа закінчити війну за 24 години. Він наголосив, що Україна ніколи не погодиться віддати території, і жодна людина не може примусити націю це зробити.

Президент Володимир Зеленський коментуючи ідею кандидата в президенти США Дональда Трампа закінчити війну за 24 години, заявив, що питання якою ціною і хто платитиме. Про це він сказав в інтерв’ю ВВС, пише УНН.

Усі будуть щасливіші, якщо одна людина у світі, неважливо, Трамп чи ні…Гаразд нехай це буде Дональд Трамп, зможе зупинити війну впродовж 24 годин. Питання якою ціною і хто платитиме

- сказав Зеленський.  

На запитання, чи вважає він, що платитимете Україна, Зеленський відповів: "Ні, я не маю на увазі, що його ідея змусити нас платити. Але якщо він хоче – це зробити за 24 години, простим варіантом буде підштовхнути нас платити. Тому що зрозуміло, як це зробити. Це означає просто зупинитися і віддати, забути. Без санкцій, без нічого. путін забере територію, путін створить перемогу для свого суспільства, для світу і все. Ніхто не сяде у в'язницю, нічого не буде. Жодної відповідальності, жодного трибуналу, геть нічого, нуль. Так, це дуже простий шлях, ми ніколи на це не підемо. Ніколи".

Зеленський заявив, що не існує жодної людини у світі, яка може примусити Україну це зробити.

Тому що йдеться не про одного президента чи десятьох людей, йдеться про націю

- наголосив Зеленський.

Орбан у листі лідерам ЄС написав про "мирний" план Трампа і висунув ідею щодо взаємодії з рф - FT16.07.24, 11:36

Доповнення

Володимир Зеленський вважає, що робота з Дональдом Трампом у разі його переобрання президентом США буде "важкою роботою, але українці працьовиті".

Кандидат у віцепрезиденти США від Трампа: що Джей Ді Венс говорив про Україну16.07.24, 10:25

Зеленський раніше  заявляв, що Дональд Трамп повинен виступити зі своїм планом швидкого припинення війни з росією, попередивши, що будь-яка пропозиція не повинна порушувати суверенітет країни.

Politico повідомляло, що план Трампа щодо НАТО може включати нерозширення на схід.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі