ukenru
zelenskyi-podiakuvav-zsu-za-pravylnyi-udar-po-okupantu-v-dzhankoi

Зеленський подякував ЗСУ за "правильний удар по окупанту в Джанкої"

 • 66945 переглядiв

Президент Зеленський подякував українським військовим за успішну операцію зі знищення російської техніки та бойової інфраструктури на аеродромі Джанкой в окупованому Криму.

Президент Володимир Зеленський подякував військовим за успішно виконану операцію у Джанкої, що в окупованому Криму. Про це пише УНН із посиланням на вечірнє відеозвернення Зеленського до українців.

 Хочу подякувати також усім у наших Збройних Силах України, хто готує спеціальні операції – особливо важливі операції, надзвичайно вагомі, які знищують техніку російської армії, їхню бойову інфраструктуру. Сьогодні Збройні Сили України реалізували правильний удар по окупанту в Джанкої, по аеродрому. Дякую, воїни! Дякую за вашу влучність. Дякую Головкому Сирському за організацію цієї операції. Окупант повинен втрачати, і кожна їхня втрата – це сила України.

– наголосив Президент.

Контекст

Раніше УНН повідомляв, що вночі на 17 квітня по території аеродрому в окупованому Криму в Джанкої було здійснено серію ударів. Партизани підтвердили поразку нової російської системи протиповітряної оборони С-400 з вибухом пускової установки та серйозними пошкодженнями інших компонентів.

У госпіталі Севастополя військові рф везуть поранених під час удару по аеропорту Джанкой17.04.24, 19:46 • [views_0]