zelenskyi-planuvav-vidvidaty-izrail-ale-vizyt-buv-vidkladenyi-shcho-vidomo

Зеленський планував відвідати Ізраїль, але візит був відкладений: що відомо

 • 31296 переглядiв

Президент України планував відвідати Ізраїль, але візит було відкладено з ініціативи української сторони. Посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський заявив, що Ізраїль буде радий бачити Зеленського в будь-який момент.

Президент України Володимир Зеленський планував відвідати Ізраїль, але з ініціативи української сторони візит було відкладено. Про це розповів посол посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський в інтерв’ю РБК-Україна, передає УНН.

Деталі

Ми цінуємо заклик президента, який було зроблено одразу після 7 жовтня, до світових лідерів приїхати до Ізраїлю, виявити солідарність. На жаль, сам президент не приїхав досі до Ізраїлю. Ми сподіваємося, що цей візит таки відбудеться. Ми будемо раді бачити президента Зеленського в Ізраїлі в будь-який момент

- сказав Бродський. 

Він зазначив, що Зеленський мав відвідати Ізраїль, але зустріч було скасовано.

"Конкретних дат (візиту Зеленського в Ізраїль - ред.) немає. Свого часу було призначено попередню дату, але з ініціативи української сторони візит було відкладено", - додав Бродський.

Нагадаємо

В листопада минулого року повідомлялося, що Президент України Володимир Зеленський може відвідати Ізраїль.

Сам Зеленський заявляв, що був готовий відвідати Ізраїль після вторгнення ХАМАСу і припустив, що його іноземні колеги мали інші пріоритети.

Популярні

Новини по темі