zelenskyi-ohlianuv-vidnovlennia-derhachiv-na-kharkivshchyni

Зеленський оглянув відновлення Дергачів на Харківщині

 • 23993 переглядiв

Президент України відвідав Дергачі, де оглянув відновлені багатоквартирні будинки та поспілкувався з мешканцями. У місті відновили 18 будинків, тривають роботи з відновлення амбулаторії та реалізуються проєкти з відбудови житла й лікарень.

Президент України Володимир Зеленський під час своєї робочої поїздки на Харківщині відвідав місто Дергачі і оглянув відновлені багатоквартирні будинки та поспілкувався з мешканцями. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ОП. 

Деталі 

Як повідомляється, у Дергачах торік відновили 18 будинків на 250 квартир і забезпечили людей укриттями, яких раніше не було. Зокрема, провели комунікації, реставрували фасад, облаштували місця загального користування.

Також тривають роботи з відновлення місцевої амбулаторії, які планують завершити цьогоріч у жовтні.

Голова ОВА Олег Синєгубов розповів про проєкт зі спорудження підземних блоків обласної лікарні, де мають намір облаштувати й операційні. За його словами, загалом на Харківщині зараз реалізують 70 проєктів із відбудови житлового фонду й лікарень. 

Зеленський відвідав командний пункт ССО біля Вовчанська: заслухав доповідь щодо діяльності спецпризначенців29.07.24, 13:34

Новини по темі

Зеленський оглянув відновлення Дергачів на Харківщині

 • 23993 переглядiв