ukenru
zelenskyi-intsydenty-v-moskvi-chastyna-stratehii-obvynuvachen-rf

Зеленський: інцидент в москві - частина стратегії обвинувачень рф

 • 48368 переглядiв

За словами президента Зеленського, путін намагається покласти відповідальність за вчорашні події в москві на Україну.

Те, що сталося вчора в Москві, очевидно, і путін, і інші покидьки просто намагаються звалити на когось іншого. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Голова України Володимир Зеленський у вечірній заяві розкриває свою думку щодо подій, які сталися вчора в москві.

За словами Зеленського, інцидент є частиною триваючої тенденції російського уряду до спроби обвинувачень і звалювання вини на інших.

У них завжди однакові методи. Це вже було. І підірвані будинки були, і розстріли, і вибухи. І завжди вони звинувачують інших. Вони прийшли в Україну, спалюють наші міста – і Україну ж намагаються звинуватити. Вони катують, ґвалтують наших людей – і їх же звинувачують. Вони сюди, на українську землю, нагнали сотні тисяч терористів своїх, воюють проти нас, і їм все одно, що відбувається всередині їхньої ж країни. Вчора ще все це сталося, і ця нікчема путін, замість того щоб займатись своїми громадянами росії, звертатись до них, добу мовчав – думав, як це притягнути до України. Все абсолютно передбачувано

- заявив Володимир Зеленський.

Також Зеленський відзначив, що кількість російських військових, які воюють на українській території, дозволила б ефективно протистояти будь-яким терористичним загрозам. Президент підкреслив, що якщо росіяни готові терпіти втрати без опозиції своїх спецслужб, які керують їхніми діями, це може послужити вигодою для путіна в його прагненні зміцнити особисту владу.

Крім того, Зеленський висловив вдячність усім, хто стоїть на захисті життя та бореться проти тероризму. Він закликав світ долучитися до зусиль у протидії тим, хто вважає людей лише витратним матеріалом.

23.03.24, 11:37 • [views_0]