zelenskiy-obgovoriv-z-aliyevim-zabezpechennya-regionalnoyi-bezpeki-ukrayini-i-azerbaydzhanu

Зеленський обговорив з Алієвим забезпечення регіональної безпеки України і Азербайджану

 • 20343 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Україна та Азербайджан підтримують один одного в питаннях відновлення суверенітету та територіальної цілісності. Про це сьогодні заявив Президент України Володимир Зеленський під час спільної заяви для ЗМІ з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, передає кореспондент УНН.

"Важлива тема сьогоднішньої бесіди – це забезпечення регіональної та національної безпеки. Передусім, мова йде про війну на Сході України та Нагірно-Карабаський конфлікт. Ми незмінно підтримуємо один одного у питаннях відновлення суверенітету та територіальної цілісності наших держав в межах міжнародно визнаних кордонів", - сказав Президент.

З його слів, держави продовжують спільну роботу в цьому напрямку як у двосторонньому форматі, так і на міжнародних майданчиках.

"Все це підтверджує стратегічний характер наших відносин, наші держави демонструють близькі позиції з багатьох питань – як на регіональному, так і на глобальному рівні", - додав Зеленський.

Як повідомлялося раніше в УНН, сьогодні у Баку відбулась зустріч президентів України та Азербайджану Володимира Зеленського та Ільхама Алієва. Також Україна та Азербайджан уклали низку двосторонніх договорів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна та Азербайджан уклали низку двосторонніх договорів

     • 96593 переглядiв

    Загороднюк розповів подробиці реформи харчування в армії

     • 13072 переглядiв

    Time: Нафтогаз подав до суду на уряд України

     • 21152 переглядiв