z-1-serpnia-venetsiia-obmezhuie-turystychni-hrupy-do-25-osib-ta-zaboroniaie-huchnomovtsi

З 1 серпня Венеція обмежує туристичні групи до 25 осіб та забороняє гучномовці

 • 13400 переглядiв

Міська влада Венеції ввела обмеження на розмір туристичних груп до 25 осіб та забороняє використання гучномовців гідами. Порушникам загрожують штрафи від 25 до 500 євро.

Венеція обмежує розмір туристичних груп до 25 осіб, щоб зменшити вплив натовпу на місто. Про це УНН пише з посиланням на Reuters.

Деталі

З 1 серпня місцева влада Венеція обмежить розмір туристичних груп 25 особами, а також заборонить використання гучномовців туристичними гідами. Таким чином намагаються захистити спокій місцевих мешканців і забезпечити більш вільне пересування пішоходів.

Обмеження поширюються на центр міста, а також на острови Мурано, Бурано і Торчелло.

На тих, хто не дотримуватиметься цих нових заходів, які планували ввести ще у червні, чекають штрафи в розмірі від 25 до 500 євро.

Додамо

У квітні Венеція стала першим містом у світі, яке запровадило систему оплати для відвідувачів в рамках експерименту, спрямованого на те, щоб утримати одноденних туристів від приїзду в пікові періоди.

Венеція заробила 28 млн євро на туристичному зборі20.07.24, 02:48

Пілотна схема, за якою уважно спостерігали інші європейські туристичні центри, тривала лише 29 днів і завершилася в липні, відкривши шлях до періоду консультацій, щоб вирішити, як продовжувати проєкт у майбутньому.

Стамбул став найбільш відвідуваним містом світу у 2023 році07.02.24, 07:20

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

Популярні

Новини по темі