ukenru
yevlash-pro-nichnu-vorozhu-ataku-shakhedamy-letily-na-mosty-ta-inshi-obiekty-infrastruktury

Євлаш про нічну ворожу атаку "шахедами": летіли на мости та інші об’єкти інфраструктури

 • 30232 переглядiв

Минулої ночі 12 ворожих "шахедів" з курської області рф та Криму атакували українські мости та інші об'єкти інфраструктури.

Вночі російські "шахеди" летіли на мости та інші українські об’єкти інфраструктури. Загалом ворог останнім часом та намагається атакувати досить потужно інфраструктурні об’єкти. Про це повідомив речник командування Повітряних сил України  Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

"Цієї ночі 12 шахедів, які летіли з курської області, а також Криму, вони летіли по нашим об’єктам – це мости та інші об’єкти інфраструктури", - сказав Євлаш.

Він зазначив, що обстріли відбуваються постійно.

Наразі ворог акцентував свою увагу, зокрема останнім часом та намагається атакувати досить потужно наші інфраструктурні об’єкти. Звичайно це пов’язано з різними факторами, чинниками. Ворог постійно змінює тактику, намагається знайти слабкі шпарини в нашій системі ППО. Ми маємо проявляти кмітливість, маневровість, нестандартний підхід для того, аби виявляти ці загрози та застосовувати наше озброєння яке в нас є, в тому числі надане західними союзниками

- розповів Євлаш.

Окрім того, він прокоментував вчорашню атаку на Київ.

На запитання, чи підтверджують Повітряні сили, що вчора атака була саме "Цирконами", Євлаш відповів: "Остаточну версію наддадуть фахівці, експерти з Науково-дослідницького інституту, які вивчать ці уламки й зможуть сказати остаточно".

Ракетна атака на Київ: росіяни запустили "Циркон" - керівник ЦПД при РНБО25.03.24, 13:19 • [views_0]

Доповнення

Усі 12 атакуючі БпЛА "Shahed" були збиті мобільними вогневими групами ЗСУ.

 Повітряний напад відбивали мобільні вогневі групи Сил оборони України у Миколаївській та Харківській областях.