ukenru
yaponiia-investuvatyme-v-rozvytok-ekonomiky-ukrainy-ta-dopomozhe-z-rozminuvanniam

Японія інвестуватиме в розвиток економіки України та допоможе з розмінуванням

 • 30848 переглядiв

Японія планує збільшити свій внесок у гуманітарне розмінування в Україні та сприяти виходу японських компаній, зокрема Nikken Corporation, що спеціалізується на виробництві машин для розмінування, на український ринок з метою інвестування в економічний розвиток України.

Агентство міжнародного співробітництва Японії планує збільшити внесок в процеси гуманітарного розмінування України, а також зацікавлене у виході японських підприємств на український ринок.

Про це передає УНН із посиланням на Міністерство економіки України.

Японія готова підтримувати гуманітарне розмінування та інвестувати в розвиток економіки України

 – ідеться у повідомленні.

Деталі

Представники уряду України в Японії зустрілися із заступником міністра закордонних справ Ясуші Хосакою, - під час обговорення сторони дійшли  висновку, що Японія й надалі буде лише посилювати підтримку та співпрацю з Україною.

Відповідно до результатів робочого візиту, наразі відомо, що Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) готове збільшити внесок в процеси гуманітарного розмінування та сприяти виходу японських підприємств на ринок України.

Зазначається, що одним із таких підприємств потенційно може стати Nikken Corporation, - його спеціалізацією є проєктування, виробництво та обслуговування будівельної техніки та машин для розмінування.

Нагадаємо

Японія виділила 230 млн доларів українським аграріям у рамках проєкту для відновлення сільського господарства.