yak-otrymaty-hrant-do-miliona-hryven-na-rozvytok-biznesu-serial-dlia-veteraniv-na-diiaosvita

Як отримати грант до мільйона гривень на розвиток бізнесу: серіал для ветеранів на Дія.Освіта

 • 18928 переглядiв

На Дія.Освіта з'явився серіал, що навчає ветеранів подавати заявки на гранти до 1 млн грн для бізнесу. Курс містить 11 серій про бізнес-планування та шаблони документів для подання на грант.

На платформі Дія.Освіта з’явився новий освітній серіал, що допоможе ветеранам, навчитися підготувати запит на грант, щоб отримати до мільйона гривень від держави на розвиток або запуск власного бізнесу. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

Військові та їхні рідні отримали державних грантів на суму понад 400 мільйонів гривень за програмою єРобота. Вони відкривають кавʼярні, магазини одягу, СТО, здають в оренду електроскутери й запускають навчальні проєкти для військових. Щоб допомогти правильно подавати заявку на грант, пітчити ідеї та складати бізнес-план, запускаємо серіал на Дія.Освіта

повідомив Федоров.

За його словами, з 11 коротких серій можна дізнатися, як визначити цільову аудиторію бізнесу, що їй запропонувати і як правильно порахувати бюджет, щоб упевнитися, що бізнес себе окупить. Спікери серіалу — експерти Київської школи економіки, тож буде суперпізнавально та цікаво.

Також підготували готові шаблони документів та інструкції для подання на грант, щоб було ще зручніше. Зможете завантажити їх після перегляду курсу. Створюйте власні справи, збільшуйте прибутки й масштабуйтесь, а держава допоможе

- додав Федоров.

Уряд розширив можливості для фермерів, які хочуть отримати гранти на садівництво або виноградарство05.08.24, 18:14

Популярні

Новини по темі

Дума хоче реабілітуватись в очах влади? АРМА замовила аудит

 • 25574 переглядiв

Зеленський підписав закон щодо організації роботи судів

 • 19858 переглядiв