vybukh-u-bahatopoverkhivtsi-v-bilii-tserkvi-chetvero-liudei-postrazhdaly-sered-nykh-dytyna

Вибух у багатоповерхівці в Білій Церкві: четверо людей постраждали, серед них - дитина

 • 33318 переглядiв

Через вибуху в багатоповерхівці в Білій Церкві на Київщині загинула 1 людина, 4 особи постраждали. Наразі проводиться евакуація людей. Всі постраждалі будуть розселені у місцевому готелі. Це орієнтовно 50 осіб. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко у Facebook, передає УНН.

"Внаслідок вибуху в багатоповерхівці в м. Біла Церква на Київщині загинула 1 людина, 4 особи постраждали. Одного з постраждалих – дитину госпіталізовано до Білоцерківської міської дитячої лікарні. Наразі всі оперативні служби, зокрема, рятувальники, поліція, медики працюють на місці. Людям надається вся необхідна допомога", - повідомив Кравченко.

Він зазначив, що за інформацією ДСНС, вибух невстановленого предмету стався в 5-типоверховому житловому будинку. Унаслідок вибуху сталася пожежа, в одному з підʼїздів зруйновані залізобетонні перекриття між трьома поверхами.

"Пожежу ліквідовано. Тривають роботи з розбору конструкцій. На місці організовано оперативний штаб. Наразі проводиться евакуація людей. Всі постраждалі будуть розселені у місцевому готелі. Це орієнтовно 50 осіб", - написав Кравченко.

За його словами, постраждалим мешканцям будинку також буде надана фінансова допомога.

"Ситуацію тримаю на особистому контролі", – зазначив начальник КОВА.

Доповнення

Сьогодні о 14:56 надійшло повідомлення, що в місті Біла Церква, на пров. Грузинському, в квартирі на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку стався вибух невстановленого предмету.

Популярні

Новини по темі

В окупованому Маріуполі працювала ППО

 • 71099 переглядiв

США передадуть Ізраїлю бомби та винищувачі - WP

 • 34345 переглядiв