vodopostachannya-z-pidkontrolnoyi-teritoriyi-do-lnr-mozhe-pripinitisya-1-grudnya-g-tuka

Водопостачання з підконтрольної території до "ЛНР" може припинитися 1 грудня - Г.Тука

 • 11344 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Постачання води до тимчасово окупованих "ЛНР" районів з підконтрольної уряду території може припинитися з 1 грудня у зв’язку з тим, що термін домовленості між сторонами спливає. Про це повідомивзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Термін дії домовленості спливає 1-го грудня, після чого Україні не залишиться іншого шляху, як відключити водопостачання взагалі”, - зазначив Г.Тука.

Також він зазначив, що в Мінську була досягнута домовленість про створення українського підприємства, яке буде здійснювати розрахунки за спожиту воду, бо "влада" ОРЛО бере з жителів гроші за електроенергію, але з Україною так ніхто і не розрахувався.

“В Мінську була досягнута домовленість про створення українського підприємства, яке буде здійснювати розрахунки за спожиту воду (адже "влада“ ОРЛО постійно збирає кошти з населення за використану воду). Українська сторона здійснила ремонт водогонів, встановила сучасні лічильники і... Повне ігнорування з боку терористів: їхні представники просто перестали виходити на зв’язок, відповідати на телефонні дзвінки, не приїхали для отримання електронних ключів від лічильників”, - додав Г.Тука.

Крім того, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій зазначив, що борг перед Попаснянським водоканалом, який здійснює водопостачання, становив лише за спожиту електроенергію 121 мільйон гривень.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Facebook розробив програму для цензурування новин у стрічці

     • 10804 переглядiв

    П'ять команд вийшли до плей-офф Ліги Чемпіонів

     • 8766 переглядiв