vkrai-napruzhenyi-tyzhden-horoskop-dlia-vsikh-znakiv-zodiaku-na-15-21-lypnia

Вкрай напружений тиждень: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 - 21 липня

 • 99035 переглядiв

Майбутній тиждень із 15 до 21 липня обіцяє бути вкрай напруженим і емоційним через небезпечні планетарні аспекти, як-от з'єднання Марса й Урана з нерухомою зіркою Алголь, що підвищує ризик конфліктів, агресії, аварій і необдуманих рішень, особливо в період повного місяця в Козерозі 21 липня.

Майбутній тиждень з 15 по 21 липня обіцяє бути вкрай напруженим і емоційним. Про те, що готують нам зірки спеціально для читачів УНН розповіла професійна астрологиня Ксенія Базиленко.

Деталі

"Настає один із найскладніших та найемоційніших тижнів року. Нам необхідно максимально зберігати спокій і дотримуватися правил безпеки.  Минулого тижня починався небезпечний аспект Марса й Урана в знаку Тільця. 15, 16 це з'єднання стане повним на нерухомій зірці Алголь. Марс - це вогняна планета війни та агресії, Уран приносить революції, вибухи, непередбачувані ситуації", - розповіла астрологиня.

За її словами, замах на колишнього президента США і отримане ним поранення - куля зачепила вухо політика - вкладається в положення планет, що склалося, оскільки Алголь є символом Медузи Горгони і може провокувати травми голови. Загалом зараз настав небезпечний період, коли підвищується аварійна небезпека, посилюються конфлікти. Астролог рекомендує уникати будь-яких небезпек, відмовитися від польотів на літаку, за можливості відкласти планові операції.

Понеділок і вівторок будуть особливо емоційними, наша запальність може призвести до необдуманих вчинків. З 18 липня зірки підштовхнуть нас до словесної агресії, драматизму, суперечок.

"У цей період усім нам потрібно бути більш працьовитими й уважними щодо інших", - вважає Базиленко.

Цього тижня 21-го липня о 13.17 за київським часом відбудеться повний місяць у знаку Козерога. Повний місяць завжди емоційний період, нагадує астролог. А конкретно ця повня буде викликати бажання довести свою правоту. Навіть на міжнародному рівні лідери можуть відмовлятися слухати один одного - ними опанує бажання проштовхувати свої найбожевільніші ідеї. Егоїзм буде опановувати всіма. За словами астролога, у нас знизиться рівень критичного мислення, логіка відступить на другий план. Астролог радить спиратися в цей період на інтуїцію і добре ставлення до оточуючих.

 Для України цей тиждень також може бути дуже складним. Нам усім варто дбати про свою безпеку, а також бути готовими до великих скандалів.

ОВНИ

Це напружений тиждень - ви будете розриватися між роботою і домом. Постарайтеся знайти золоту середину. Але побудуйтеся не приймати серйозних рішень.

У фінансовому плані можливі прекрасні пропозиції, гарний прибуток, але вам не варто зараз робити інвестиції або вкладення, здійснювати великі покупки. Інакше пізніше ви можете пошкодувати.

Зараз не час для нових знайомств. У любовній сфері може відчуватися сильна напруга. Приділіть більше часу рідним і близьким, займіться улюбленим хобі, уникайте перенапруження.

ТІЛЬЦІ

Для вас цей тиждень буде максимально напруженим - вас переповнюватимуть емоції, ви відчуєте розумове напруження.

Бажання сперечатися може призвести до серйозних наслідків у подальшому. У житті у вас можуть відбуватися різкі раптові, зміни різного характеру. Будьте вкрай обережними зі своїми думками ідеями. Не вступайте в суперечки і найголовніше не робіть необдуманих рішень - зберігайте спокій. Читайте, гуляйте.

 Також дуже аварійнонебезпечний період будьте вкрай уважні на дорогах.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня вам потрібно бути особливо уважним до своїх фінансових питань - зараз у жодному разі вам не можна вкладати гроші, робити великі покупки. Будьте обережні з фінансами, а інакше є ризик потрапити в боргову кабалу.

Упродовж тижня ви відчуватимете душевну напругу, а в середині тижня можете відчути великий емоційний сплеск. Постарайтеся максимально уникати конфліктів у цей період і приділити більше часу собі та своїм інтересам.

 РАКИ

 Цей тиждень буде для вас дуже напруженим і надмірно емоційним. Ваші амбіції будуть зашкалювати. Бажання проявити себе за всяку ціну особливо ви відчуєте на вихідних у період повного місяця. Краще цей період провести на самоті та в спокійній атмосфері, на природі.

Не варто зараз ухвалювати важливі рішення - ви можете наробити помилок, особливо у фінансових питаннях. Краще присвятіть себе улюбленому хобі, приділіть час собі. Не вдавайтеся до косметологічних процедур і операцій.

ЛЕВИ

Цього тижня ви можете відчувати постійну внутрішню напругу, тому зараз вам варто не копатися в собі - відпустіть усі внутрішні переживання, постарайтеся більше відпочивати, приділяти час собі, бувати на природі. Також у вас можуть бути дуже напружені стосунки з начальством, від якого ви можете отримати досить складні завдання або навіть піти на великі конфлікти, тому так само варто відпустити всі ваші амбіції.

Приділіть увагу своєму здоров'ю.

ДІВИ

На відміну від усіх інших знаків Зодіаку, найменше будете залучені в складні ситуації цього тижня. Ви будете більше спостерігати, але при цьому не варто чекати, що справи просуватимуться активно - не квапте події. Постарайтеся йти до намічених цілей спокійно, спираючись на інтуїцію.

Зараз краще відмовитися від далеких поїздок і подорожей, особливо літаком.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня вас можуть захопити в полон власні амбіції та бажання довести всім, що ви можете. Ви будете розриватися між домом і роботою. Постарайтеся проявляти дипломатичність - це ваша сильна сторона. Шукайте золоту середину, баланс і тоді все пройде спокійно, ви зможете без втрат обійти всі складні моменти.

Відмовтеся від екстремальних видів спорту, не ризикуйте.

СКОРПІОНИ

Цей тиждень, особливо його початок, буде для вас дуже напруженим. Постарайтеся заспокоїти свої неприборкані емоції та амбіції, а інакше можна потрапити у великі неприємності. Постарайтеся провести цей тиждень якомога тихіше і спокійніше. Приділіть увагу рідним і близьким, але не вступайте з ними в конфлікти - суперечки можуть призвести до розриву стосунків. Піклуйтеся про себе і рідних.

Відмовтеся від далеких поїздок, будьте обережні в спілкуванні з іноземцями.

СТРІЛЬЦІ

 Цей тиждень може для вас бути досить напруженим і може принести дуже різкі раптові, зміни різного характеру - будьте дуже обережні. Не приймайте необдуманих рішень. Зараз краще відмовитися від початку нових справ. Не зв'язуйтеся з кредитами і розстрочками.

Цього тижня ви можете зіткнутися з поганим самопочуттям і емоційним напруженням. Постарайтеся більше відпочивати, приділіть увагу своєму здоров'ю, більше бувайте на природі. 

КОЗЕРОГИ

 Відпочивайте і набирайтеся сил. Постарайтеся не конфліктувати, проявляйте дипломатичність і тоді вам вдасться вибудувати хороші стосунки зі своїми партнерами і знайти баланс.

Повний місяць наприкінці того тижня відбудеться у вашому знаку і тут ваша емоційність може зашкалювати. Постарайтеся зберігати спокій, усамітніться, приділіть увагу своєму дому.

ВОДОЛІЇ

Протягом усього тижня ви можете відчувати постійне як ментальне, так і психологічне напруження. Ви можете часто думати про свої проблеми, недоліки, відчути невпевненість у собі. Пік цього стану припаде на повний місяць. Постарайтеся приймати і любити себе.

Також велике напруження у ваше життя можуть принести рідні - з ними можуть виникнути розбіжності та конфлікти, особливо в другій половині тижня. Постарайтеся усамітнитися і не конфліктувати.

РИБИ

З огляду на те, що цей тиждень буде напруженим, у вас буде можливість дарувати любов, доброту і допомагати оточуючим, особливо якщо ви взаємодієте з великою кількістю людей. Люди відчуватимуть спокій, підтримку, які випромінюєте від вас. Але до кінця тижня і вас можуть здолати внутрішні переживання - постарайтеся бути в злагоді з собою.

Будьте обережні у спілкуванні з людьми - вас можуть провокувати на конфлікти. Також ви можете дізнатися неприємну для вас інформацію, яка може вас зачепити.

Пам'ятайте, що цього тижня підвищена аварійність. Постарайтеся якомога більше відпочивати, приділити увагу рідним і коханим людям, дітям.

Популярні

Новини по темі

У Львові через сильну грозу згоріла підстанція

 • 19404 переглядiв

Меланія Трамп відреагувала на замах на Дональда Трампа

 • 43390 переглядiв

Ворог вдарив з авіації по селу Богуславка на Харківщині

 • 49121 переглядiв