vitseprezydentka-ssha-harris-zaprosyla-na-debaty-vensa-z-komandy-trampa-shcho-vidomo

Віцепрезидентка США Гарріс запросила на дебати Венса з команди Трампа: що відомо

 • 10027 переглядiв

Віце-президент США Камала Гарріс запросила Джея Ді Венса, соратника Дональда Трампа, взяти участь у віце-президентських дебатах.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс запросила на дебати свого можливого наступника Джей Ді Венса з команди Дональда Трампа, передає УНН із посиланням на Рolitico.

Деталі

Віце-президент США Камала Гарріс зателефонувала сенатору Джей Ді Венсу (штат Огайо) і залишила повідомлення, щоб привітати його з обранням на посаду напарника колишнього президента Дональда Трампа, повідомив представник кампанії Байдена.

Чиновник додав, що Гарріс висловила "надію, що вони зможуть зустрітися на дебатах щодо віце-президентів, запропонованих CBS News".

Очікується, що Гарріс і Венс зустрінуться в дебатах цього літа. Кампанія Байдена погодилася на проведення дебатів на CBS 23 липня або 13 серпня. Кампанія Трампа не відхилила запрошення, а натомість прийняла запрошення Fox News для прямого протистояння.

"Ми знаємо лише те, що Дональд Трамп хоче мати стимул. Він не хоче керівного партнера. Він не хоче іншого Майка Пенса, і я думаю, що це зрозуміло", — сказала Гарріс POLITICO про пошук віце-президента Трампа минулого місяця.

"Я планую бути в студії CBS… або в липні, або в серпні", — сказала тоді Гарріс. "І давайте подивимося, чи з’явиться інша сторона. Я готова доводити справу — кого б він не вибрав, незалежно від того, хто це буде".

Трамп оголосив Джей Ді Венса своїм кандидатом на посаду віце-президента США15.07.24, 22:45

Додамо

За інформацією, раніше Джей Ді Венс виступав проти законопроєкту щодо допомоги Україні.  

Популярні

Новини по темі

У Києві погіршилась якість повітря: названо причину

 • 18464 переглядiв