virishiv-pogluzuvati-odesita-zatrimali-za-minuvannya-tts

Вирішив поглузувати: одесита затримали за "мінування" ТЦ

 • 11439 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Правоохоронці затримали чоловіка через неправдиве повідомлення про підготовку вибуху в торговельному центрі на вулиці Пантелеймонівській в Одесі. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області, передає УНН.

"Вжитими оперативно-розшуковими заходами оперативникам Приморського відділу поліції в м. Одесі вдалося встановити місцеперебування та затримати правопорушника. Ним виявився 52-річний одесит. Як пізніше встановили поліцейські, затриманий заради власної розваги вирішив поглузувати з правоохоронців, повідомивши про замінування", - зазначили в поліції.

За цим фактом триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 КК України - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Нагадаємо, на спецлінію "102" повідомили про те, що одне із приміщень торгового центру на вулиці Пантелеймонівській в Одесі заміновано небезпечною вибуховою речовиною. Під час обстеження будівлі фахівці Вибухотехнічної служби не виявили вибухових пристроїв, які загрожують життю та здоров’ю громадян. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вирішив поглузувати: одесита затримали за "мінування" ТЦ

     • 11439 переглядiв

    У Швеції невідомі у масках за ніч підпалили до сотні авто

     • 7868 переглядiв

    Україна продала за кордон меду на 34 мільйони доларів

     • 8514 переглядiв

    Україна наростила запаси вугілля на 5%

     • 10558 переглядiв

    У Каліфорнії у результаті пожеж загинув ще один пожежник

     • 9523 переглядiв

    Сьогодні відзначають Медовий Спас

     • 17452 переглядiв