ukenru
viluchennya-sitnika-iz-reyestru-yak-ochilnika-nabu-sud-ogolosiv-perervu-do-lyutogo

Вилучення Ситника із реєстру як очільника НАБУ: суд оголосив перерву до лютого

 • 15099 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Шостий апеляційний адміністративний суд оголосив перерву до 3 лютого у засіданні щодо розгляду апеляційної скарги НАБУ на рішення ОАСК про вилучення з Єдиного реєстру інформації Артема Ситника як очільника Національного антикорупційного бюро України. Про це журналісту УНН повідомили у пресслужбі суду.

"У справі №640/11970/20 оголошено перерву. Наступне судове засідання 3 лютого 2021 року о 11:30", - сказали у пресслужбі.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України подало до Шостого апеляційного адміністративного суду апеляційну скаргу на рішення ОАСК про вилучення з Єдиного реєстру інформації про Артема Ситника як про очільника Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, ОАСК постановив прибрати з реєстру інформацію про Ситника як директора НАБУ на підставі рішення КСУ про визнання неконституційним указу Президента про призначення Артема Ситника директором НАБУ.

Як повідомлялося, 28 серпня 2020 року Конституційний суд України визнав неконституційним Указ Президента, про призначення Артема Ситника директором Національного антикорупційного бюро.

Нагадаємо, міністр юстиції Денис Малюська заявив, що Міністерства юстиції України не може виконати рішення Окружного адміністративного суду щодо вилучення з Єдиного реєстру інформації про Артема Ситника як про очільника Національного антикорупційного бюро України.

Українські Національні Новини

Політика