viiskove-kerivnytstvo-pryvitalo-zsu-z-yikh-profesiinym-sviatom-naholoshuiuchy-na-vazhlyvosti-yikh-roboty-dlia-ukrainy-i-vsoho-svitu

Військове керівництво привітало ЗСУ з їх професійним святом: наголосили на їх важливості для України і всього світу

 • 29655 переглядiв

Українські лідери, включно з президентом Зеленським, привітали Збройні сили з професійним святом, висловивши вдячність і рішучість до перемоги. Військове командування похвалило військовослужбовців за їхню хоробрість і силу.

Сьогодні з Днем Збройних Сил українських захисників привітали представники військового командування. Слова вдячності та поваги висловили, зокрема, Президент України Володимир Зеленський, Верховний Головнокомандувач Валерій Залужний, міністр оборони Рустем Умєров передає УНН.

Деталі

Володимир Зеленський записав відео звернення просто з вулиці Києва, ідучи до стіни пам’яті загиблих героїв України.

"Сьогодні тільки одне слово – "молодці". Тільки одна емоція – вдячність. І тільки одне побажання – перемогти", - сказав Президент.  

Валерій Залужний також записав відео привітання, де подякував своїм побратимам, посестрам і кожному, хто стоїть за майбутнє українських дітей.

"Вже котрий рік поспіль замість "Вітаю" вся країна каже вам "Дякую". Вами захоплюються армії світу, вас боїться противник. На вас чекає кожен українець, котрий перебуває на тимчасово окупованій території і за вас молиться увесь наш народ", - наголосив Залужний

До привітань долучився і міністр оборони Рустем Умєров.

"Ви йдете вперед, змітаючи ворога та ведете нас за собою. Ви стали символом воєнної доблесті та незламності для всього світу!",- підсумував він.

Те, що не лише сьогодні, а й щодня українці згадують загиблих у боротьбі з російським агресором зауважив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Їхні вчинки завжди залишатимуться в наших серцях, а пам’ять про них буде вічною",- написав Тарнавський у своєму зверненні.

"Сьогодні український воїн не просто опановує, а формує найсучасніші практики ведення війни. Пише новітню історію України, Європи й світу, даючи люту відсіч ворогові", -зазначив в своєму привітанні командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський та подякував усім видам та родам військ ЗСУ та представникам інших складових Сил безпеки та оборони.

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України Сергій Наєв зокрема заявив, що День ЗСУ це вже всенародне свято та подякував "кожному, від чиєї майстерності, хоробрості, міцності духу і сталевої волі залежить подальша доля нашої країни".

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України Сергій Шаптала в свою чергу зазначив, що зусиллями та самопожертвою українських військових вселяється надія решти українців на майбутнє та зазначив: "Для мене честь бути сьогодні частиною згуртованої команди, якою є Збройні Сили. Дякую кожному з вас".

І наостанок начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов звернувся до Збройних Сил з привітаннями та наголосив:

"Ми помстимося за українців, які загинули від рук нелюдів, за наших побратимів, які боролися до останнього подиху, за дітей, у яких війна забрала дитинство. Ми знищимо окупантів, а військові та політичні злочинці будуть притягнуті до справедливої відповідальності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні День Збройних Сил України: історія створення, війна з росією

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Без допомоги США є великий ризик програти війну – Єрмак

     • 30206 переглядiв