viiskova-vantazhivka-rf-protaranyla-avto-z-rodynoiu-dvoie-zahyblykh

Військова вантажівка РФ протаранила авто з родиною: двоє загиблих

 • 47132 переглядiв

У Новошахтинську військовий КамАЗ з літерою V зіткнувся з цивільним авто. Загинули 6-річний хлопчик та його мати, ще троє постраждалих у важкому стані.

У російському місті Новошахтинськ Ростовської області неподалік від кордону з окупованою частиною Луганської області військова вантажівка "КамАЗ" із літерою V на борту протаранила цивільний автомобіль. У машині на цей момент перебувала багатодітна родина. Унаслідок ДТП загинули шестирічний хлопчик та його мати. Ще трьох пасажирів, серед яких двоє дітей, госпіталізували в тяжкому стані. Про це пише видання DonDay, передає УНН.

Деталі

Родина на легковій машині КIA їхала до Ростова відзначати день народження старшої дочки. Водій "КамАЗа" не пропустив їх на повороті. У дорожній інспекції пояснили ДТП тим, що на перехресті не працював світлофор.

Раніше в селі Березівка Бєлгородської області РФ російський танк переїхав цивільний автомобіль. Загинув 73-річний місцевий житель Костянтин Лопатін, який сидів за кермом. Очевидці повідомляли, що машина "Нива" їхала за всіма правилами, а екіпаж танка "перебував у неадекватному стані". Місцеві ЗМІ зазначили, що це вже не перший такий випадок.

На Волині сталась ДТП за участі двох легковиків: одна людина загинула, серед постраждалих - троє дітей20.07.24, 19:35

Популярні

За день російські військові завдали по Сумщині 17 ударів

 • 94368 переглядiв

На Київщині працює ППО – КМВА

 • 49708 переглядiв

Новини по темі

За день російські військові завдали по Сумщині 17 ударів

 • 94368 переглядiв

Камала Гарріс випередила Трампа на 1% - опитування Reuters/Ipsos

 • 41199 переглядiв

На Київщині працює ППО – КМВА

 • 49708 переглядiв