viiska-rf-vdaryly-po-nevskomu-ta-makiivtsi-z-hradiv-ova

Війська рф вдарили по Невському та Макіївці з "Градів" - ОВА

 • 23258 переглядiв

Окупанти 83 рази обстріляли позиції ЗСУ та населені пункти Луганщини, по Невському та Макіївці росіяни вдарили з "Градів"

Минулої доби окупанти 83 рази обстрілювали позиції українських захисників та населені пункти Луганщини вздовж лінії бойового зіткнення. Загарбники намагаються ізолювати луганчан в окупації – фсб збирає дані про родичів співробітників держорганів рф, які проживають в Україні. У Рубіжному за розчищення завалів сплачують тушонкою. Про це повідомляє Луганська ОВА, пише УНН.

83 рази загарбники обстрілювали позиції українських захисників та населені пункти вздовж лінії бойового зіткнення. Під вогнем росіян опинилися Невське та Макіївка. Тричі ворог вдарив по Макіївці з реактивних систем залпового вогню, ще раз – по Невському. Села також потерпали від обстрілів ствольною артилерією та атак безпілотників,

- зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Нашу оборону противник намагався прорвати поблизу Макіївки та у Серебрянському лісі.

Доповнення

Також зазначається, що у так званій "лнр" співробітники фсб перевіряють кожного службовця окупаційних держорганів на наявність родичів за межами "республіки". Окремо визначають, в кого є рідня в Україні. Проводять з ними роботу, аби ізолювати їх від інформації, яка може надходити з-за меж "лнр".

Як повідомляє ОВА рубіжани скаржаться постійно на відсутність коштів на роботах при відновленні міста. Одні кажуть, що гроші не виділяються росією, інші – що зникають в кишенях місцевих колаборантів.

Завалів в місті за два роки не поменшало. За розбирання руйнувань жителям пропонують сплатити тушонкою. Звичайно є ті, хто погоджується і на це, але таких небагато,

- йдеться у повідомленні.

За добу рф втратила в Україні 1220 військових 23.07.24, 07:25

Популярні

Новини по темі

Війська рф вдарили по Невському та Макіївці з "Градів" - ОВА

 • 23258 переглядiв