viiska-rf-atakuvaly-khersonshchynu-ye-zahybla-ta-poraneni

Війська рф атакували Херсонщину: є загибла, та поранені

 • 21987 переглядiв

Окупаційні війська рф продовжують обстрілювати Херсонщину - внаслідок так одна людина загинула, ще одну поранено. Також під ворожий обстріл потрапила бригада медиків. Про це розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає УНН.

Деталі

Ворог скинув вибухівку з дрона на місцевого жителя, який перебував в авто. 74-річний чоловік отримав вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію 

- розповів Прокудін. 

За його словами, бригада медиків, котра прибула для надання допомоги постраждалому, потрапила під повторний удар російського безпілотника.

Травми середньої тяжкості отримала фельдшер. Їй надали допомогу на місці. Також внаслідок ворожої атаки понівечено автомобіль медпрацівників.

Окрім того, вдень армія рф з артилерії обстріляла Хрещенівку Бериславського району.

Важкі травми отримала місцева жителька 1989 року народження. Її серце зупинилось у лікарні. (...) Також у стані середньої тяжкості шпиталізували ще одну потерпілу. Жінка, 32 років, отримала мінно-вибухову травму, а також перелом ноги та поранення стегна

- резюмував очільник Херсонської ОВА. 

Нагадаємо

У Херсонській області минулої доби російські війська поцілили у медичний заклад, пошкодили житлові будинки, 3 людини отримали поранення.

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі

Війська рф атакували Херсонщину: є загибла, та поранені

 • 21987 переглядiв

У Київській області відкрився другий Центр рекрутингу

 • 24866 переглядiв

Зеленський заявив, що Patriot від Німеччини вже в Україні

 • 22512 переглядiв