vidrizaly-palets-probyly-holovu-u-polshchi-stavsia-zhorstokyi-napad-na-ukrainskoho-pidlitka

"Відрізали палець, пробили голову": у Польщі стався жорстокий напад на українського підлітка

 • 13007 переглядiв

Троє неповнолітніх у віці 15-17 років були затримані польською поліцією за жорстокий напад на 17-річного українського хлопця в Кракові, під час якого, за повідомленнями, відрізали йому палець і завдали серйозних травм.

Польська поліція затримала трьох підозрюваних у жорстокому нападі у Закшувеку у Кракові, що стався минулого тижня. Злочинці напали на 17-річного хлопця з України, який зазнав серйозних поранень, йому, зокрема, "відрізали палець", повідомляє Gazeta Krakowska та Kraków.Wyborcza.pl, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, минулої середи, 10 липня, у краківському Закшувеку стався напад кількох підлітків на групу молодих людей, які відпочивали біля водойми. Як вказано, внаслідок інциденту 17-річний громадянин України отримав поранення гострим предметом.

Хлопчика доправили до лікарні, як вказано, із серйозними травмами.

"Увечері невідомі побили 17-річного хлопця з України. Вони поранили його, відрізали палець, пробили голову та кинули у воду", - пише Kraków.Wyborcza.pl.

Злочинці втекли з місця події. Поліція зібрала докази, зокрема записи з камер відеоспостереження. На цій підставі слідчі у кримінальних справах встановила трьох неповнолітніх, які підозрюються у нападі на групу відпочиваючих підлітків.

Поліція затримала передбачуваних нападників, якими виявилися 15, 16 та 17 років. Усім трьом висунули обвинувачення в причетності до нападу із застосуванням небезпечної зброї.

У зв'язку з хуліганським характером злочину покарання для винних може бути суворішим. Окрім того, 17-річному підлітку висунуто обвинувачення у заподіянні тілесних ушкоджень. Найстарший з них буде притягнутий до відповідальності як повнолітній, з рештою злочинців розбиратиметься суд у сімейних справах.

Постраждалий 17-річний підліток перебуває під наглядом медиків, його травми, як повідомляється, не є небезпечними для життя.

У Польщі втопився 40-річний українець07.06.24, 21:35

Популярні

Новини по темі

Більше ніж половина українців не вважають себе європейцями

 • 106285 переглядiв