ukenru
videodopit-v-yanukovicha-translyuvatimut-u-dvokh-zalakh-sudu-v-kiyevi

Відеодопит В.Януковича транслюватимуть у двох залах суду в Києві

 • 2754 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. Відеодопит екс-президента України Віктора Януковича у справі про вбивства учасників Євромайдану транслюватимуть у двох залах Святошинського районного суду Києва. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Наразі в одну з зал суду вже пустили учасників процесу. У суді - тиснява через велику кількість людей.

За даними радника голови МВС Зоряна Шкіряка, екс-беркутівців уже доставили до Святошинського райсуду.

Російські ЗМІ повідомляють, що у столичному суді завершилася перевірка відеозв'язку з Ростовом-на-Дону і технічних неполадок виявлено не було.

Святошинський районний суд Києва розглядає кримінальне провадження за обвинуваченням екс-беркутівців Сергія Зінченка, Павла Аброськіна, Олександра Маринченка, Сергія Тамтури та Олега Янишевського у розстрілі активістів Євромайдану.

Як повідомляв УНН, Святошинський районний суд Києва вирішив допитати екс-президента Віктора Януковича та екс-командувача внутрішніх військ МВС Станіслава Шуляка у режимі відеоконференцзв’язку у межах кримінального провадження за обвинуваченням п’яти екс-беркутівців у розстрілі активістів Майдану.

Відеодопит був призначений на 25 листопада. Віктор Янукович з'явився для дачі свідчень через відеозв'язок до Ростовського суду у РФ.

Екс-беркутівців не було доставлено до суду. Виїзд з Лук'янівського СІЗО, де їх утримували, заблокували активісти.

Суд переніс засідання на 28 листопада. У "Правому секторі" повідомили, що наразі не збираються блокувати Святошинський райсуд.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП