ukenru
vibukh-mashini-v-kiyevi-likari-rozpovili-pro-stan-zdorovya-ditey

Вибух машини в Києві: лікарі розповіли про стан здоров'я дітей

 • 22069 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. В результаті вибуху машини в Києві одна дитина все ще знаходиться у важкому стані, троє - у стабільному. Про це журналістам розповів заступник головного лікаря з хірургічної роботи "Охматдит" Олексій Бебешко, передає УНН.

Так, за його словами, у хлопчика, який знаходиться у важкому стані, є проникаючі поранення в черевній порожнині і підозра на перфорацію статевого органу.

"На ранок у нього були проникаючі поранення в черевній порожнині, там два чужорідних тіла, на ранок з'явилася підозра на перфорацію статевого органу, тому його зараз хірурги беруть для оцінки ситуації та видалення цих чужорідних тіл", - повідомив Бебешко.

Також у хлопчика пошкоджено зір, проте, за словами лікаря, про це мова зараз не йде, зараз планується видалення сторонніх тіл, а потім боротьба буде йти за зір.

Три дівчинки, які також постраждали в результаті вибуху, знаходяться в стабільному стані.

"Стан їх стабільний, дві дівчинки у відділенні ортопедії та травматології. У них множинні проникаючі вибухові поранення, ноги, черевна порожнина. За всіма вироблено діагностичне дослідження, комп'ютерна томографія", - зазначив Бебешко.

"Ми ще запросимо наших колег з військово-польової хірургії, щоб уточнити, які сторонні предмети треба буде видаляти", - заявив він.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що власник "Волги", через вибух в якому в Києві вчора постраждали четверо дітей, швидше за все відреагував установкою вибухівки-пастки на попередню крадіжку інструмента з машини.

Українські Національні Новини

Суспільство