velyka-brytaniia-rozghortaie-viiskovo-morski-syly-dlia-dopomohy-hazi-cherez-novyi-morskyi-korydor

Велика Британія розгортає військово-морські сили для допомоги Газі через новий морський коридор

 • 41382 переглядiв

Сполучене Королівство розгортає військово-морські сили і створює морський коридор з Кіпру для збільшення доставки допомоги в Газу, включаючи тимчасовий пірс, корабель Королівського військово-морського флоту для транспортування допомоги, логістичну підтримку і фінансування в розмірі 9,7 млн фунтів стерлінгів.

Велика Британія розгортає ВМС для збільшення допомоги Газі через новий морський коридор з Кіпру. Про це повідомляє Guardian, передає УНН.

Деталі

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон оголосив про розгортання корабля військово-морського флоту з метою підтримки та посилення допомоги Газі через новий морський коридор.

Ситуація в Газі жахлива, і перспектива голоду реальна. Ми як і раніше віддані наданню допомоги тим, хто її так відчайдушно потребує 

– заявив Девід Кемерон.

За словами міністра, спільно зі США, Кіпром та іншими партнерами, Велика Британія розташовує новий тимчасовий пірс біля узбережжя Гази для отримання допомоги.

Корабель Королівського флоту уже в дорозі та готовий виконувати як військові, так і цивільні операції, включаючи рятувальні місії у східному Середземномор’ї та доставку допомоги з Кіпру до Гази.

Додамо

Міністерство закордонних справ Великої Британії також зобов’язалося забезпечити логістичну експертизу та обладнання, включаючи вилкові навантажувачі та складські одиниці, а також до 9,7 мільйонів фунтів стерлінгів у вигляді доставки допомоги.

Голод на півночі Гази: 70% стикаються з критичною нестачею продовольства, 30 смертей від недоїдання19.03.24, 02:43

Популярні

Новини по темі

Мінветеранів окреслило ключові напрямки своєї роботи

 • 43520 переглядiв