vbyvstvo-pidlitka-na-stantsii-funikulera-u-kyievi-pidozriuvanyi-ne-vyznaie-provyny

Вбивство підлітка на станції фунікулера у Києві: підозрюваний не визнає провини

 • 29006 переглядiв

Правоохоронець, якого підозрюють у вбивстві 16-річного підлітка на станції фунікулера в Києві, був напідпитку. Він не визнає себе винним, в той час як проти нього свідчать сім свідків.

Правоохоронець, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві, не визнає своєї провини. У справі є семеро свідків, які дають свідчення. В ДБР підтвердили, що чоловік був напідпитку. Про це повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

"На той момент він (підозрюваний - ред.) не був при виконанні службових обов'язків. Але те, що він був на підпитку встановили результати експертиз. 1,2 проміле алкоголю в крові показали аналізи. Сам підозрюваний наразі не визнає своєї провини, він посилається на статтю 63 Конституції України, яка говорить про те, що кожен з нас має право відмовитися давати свідчення проти себе", - розповіла Сапьян.

Вона зазначила, що сім хлопців з компанії загиблого, які були свідками інциденту дають свідчення.

"Загиблий 16-річний хлопець був у великій компанії хлопців, загалом їх було восьмеро. Семеро хлопців, які були свідками цих трагічних подій дають свідчення", - сказала Сапьян.

Доповнення

Прокуратура сьогодні клопотатиме про обрання запобіжного заходу для правоохоронця, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві,

За даними ДБР, на станції фунікулера у Києві 7 квітня стався конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події, зазначили у ДБР.

8 квітня правоохоронцю було повідомлено про підозру в умисному вбивстві після того, як він штовхнув підлітка, який впав і помер на станції фунікулера в Києві.

За даними СДЮСШ з футболу "Зміна", загиблим виявився їхній 16-річний вихованець.

УНН на своїй сторінці у Facebook транслює обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві підлітка на станції фунікулера. 

Популярні

Новини по темі

У російському саратові вже не вперше підпалили музей "сво"

 • 22496 переглядiв