v-zastosunku-rezerv-ziavylasia-poznachka-dani-utochneno-vchasno-shcho-tse-oznachaie

В застосунку Резерв+ з'явилася позначка “Дані уточнено вчасно”: що це означає

 • 46649 переглядiв

У застосунку Резерв+ додано нову позначку, яка підтверджує виконання вимоги закону військовозобов'язаними. Для отримання позначки необхідно встановити останню версію застосунку та оновити документ.

У застосунку Резерв+ з'явилася позначка "Дані уточнено вчасно", яка означає, що військовозобов’язані виконали вимогу закону. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко, передає УНН.

Деталі

Ми додали позначку "Дані уточнено вчасно" в Резерв+. Це зроблено для того, щоб ви переконалися, що виконали вимогу закону. І не хвилювалися, якщо вперше скористалися застосунком або повторно оновили дані після 16 липня, і мітка часу в документі змінилася. Також це спрощує перевірку електронного військового уповноваженими органами

- повідомила Черногоренко.

Вона додала, що для того, щоб отримати відповідну позначку необхідно встановити останню версію застосунку 1.1.5.

Далі все просто: 1. Відкрийте Резерв+; 2. Натисніть кнопку з трьома крапками на головному екрані; 3. У випадаючому меню оберіть опцію "Оновити документ". Якщо у вас поки немає цієї позначки або можливості завантажити останню версію застосунку: спробуйте оновити документ чи застосунок трохи згодом

- додала Черногоренко.

Нагадаємо

Починаючи з 17 липня, військовозобов'язані в Україні можуть оновити свої дані лише через додаток Резерв+ або в Територіальних центрах комплектування та СП.

Популярні

Новини по темі