v-ukraini-pobilshalo-problem-z-peredacheiu-elektroenerhii-ye-merezhevi-obmezhennia-minenerho

В Україні побільшало проблем з передачею електроенергії на тлі мережевих обмежень - Міненерго

 • 18509 переглядiв

Заступниця міністра енергетики повідомила про збільшення проблем з передачею електроенергії в Україні через мережеві обмеження. Міненерго та Укренерго працюють над усуненням цих обмежень для використання всіх наявних генеруючих потужностей.

В Україні останнім часом стало більше проблем з передачею електроенергії. Є певні мережеві обмеження. Але Міненерго спільно з Укренерго контролює це питання, щоб оператор системи передачі найближчим чином усунув ці обмеження. Про це повідомила заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Через пошкодження у нас проблеми з генеруючими потужностями, однак останнім часом більше проблем в нас з передачею електроенергії. Маємо певні мережеві обмеження, але спільно з Укренерго контролюємо це питання, щоб оператор системи передачі найближчим чином усунув ці мережеві обмеження і ми могли використовувати всі наявні генеруючі потужності для покриття в першу чергу дефіциту, який зберігається зараз в енергосистемі

- сказала Гринчук.

В Україні є мережеві обмеження через постійні атаки рф на підстанції - Галущенко19.07.24, 17:03

Популярні

Новини по темі