v-okupovanomu-lysychansku-viiskovyi-rf-vbyv-dvokh-mistsevykh-tsyvilnykh-oda

В окупованому Лисичанську військовий рф вбив двох місцевих цивільних - ОДА

 • 21736 переглядiв

В окупованому Лисичанську російський солдат з підрозділу "шторм зет" вбив двох місцевих мешканців, а молодь з так званої "Луганської народної республіки" на державному рівні навчають поширювати російську пропаганду.

У окупованому Лисичанську на Луганщині боєць "шторм зет" вбив двох місцевих цивільних, молодь з "лнр" на державному рівні вчать розповсюджувати пропаганду рф, окупанти атакували поблизу Невського. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, пише УНН.

Ворог спробував штурмувати наші позиції поблизу Невського і сусідніх Тернів, що на Донеччині. Там відбито три атаки росіян. Продовжують вони активні бойові дії й у Білогорівці. По Невському завдані удари з реактивної системи залпового вогню та мінометів. По Греківці та Макіївці окупанти застосували артилерію. Авіацію - по Білогорівці та Серебрянському лісу,

- повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, коментуючи безпекову ситуацію в регіоні.

Деталі

Також жителям Невського та Новолюбівки вчора роздали тижневий запас хліба. До Невського привезли продукти харчування та господарські товари.

Доповнення

Двох цивільних жителів Лисичанська розстріляв з автомата колишній боєць російського штурмового підрозділу "шторм зет". До повномасштабного вторгнення цей росіянин неодноразово відбував покарання за розбої, крадіжки, ДТП. Але за участь у бойових діях отримав право перебувати на волі. Тепер в нього знову з’явилася можливість повернутися на фронт - скористався він нею швидко.

Також зазначається, що представників молоді із так званої "лнр" зібрали у калузькій області. Там для них організували історико-просвітницький форум "Курс молодого бійця. Інформаційний фронт".

Розповсюджувати російські наративи в соціальних мережах їх вчать у рамках національного проекту "Освіта". Алгоритмам створення фейків навчають на державному рівні.

Нагадаємо

У Луганській області найгарячішою точкою на лінії фронту залишається Білогорівка, де російські війська чинять інтенсивний тиск, а в окупованому Сєвєродонецьку чоловіки зобов'язані проходити медичний огляд у військовому комісаріаті перед тим, як влаштуватися на роботу.

Популярні

Новини по темі

Юсов: є інформація про успішну атаку на російську РЛС

 • 24527 переглядiв

Курс валют на 18 квітня: долар впав на 3 копійки

 • 21016 переглядiв