v-odnii-z-bryhad-vmf-rf-faktychno-ne-zalyshylos-serzhantiv-ta-ofitseriv-atesh

В одній з бригад вмф рф фактично не залишилось сержантів та офіцерів - "АТЕШ"

 • 31160 переглядiв

Партизани АТЕШ виявили, що в 810-й бригаді морської піхоти РФ вакантні 70% керівних посад. Підрозділ вважається недієздатним через відсутність командирів та заступників у всіх напрямках.

У 810 окремій гвардійській бригаді морської піхоти рф, така кількість вакантних посад, ніби це новостворений підрозділ. Про це заявили партизани проукраїнського підпільного руху "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

Партизани з'ясували, що в окупантів не лишилося ні сержантів, ні офіцерів. Також немає заступників командирів та командирів відділень та взводів у всіх напрямках.

Це стосується і мінометної батареї та відділення FPV-Дронів, взводів вогневої підтримки, штурмовиків, морської піхоти та зенітно-ракетних відділень. Насправді ситуація патова і ми описуємо лише малу частину того, що бачимо у внутрішніх документах окупантів

- наголошують в "АТЕШ". 

У британській розвідці підрахували втрати армії рф за травень-червень12.07.24, 12:34

Партизани наголошують, що підрозділ є абсолютно недієздатним. Адже 70% вакантних посад — це заступники командирів та командири, без яких жодна армія навіть просто не може функціонувати, не те що перемагати.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що втрати російської армії втричі перевищують українські. Він підкреслив важливість збереження життя українських солдатів на відміну від тактики рф.

Популярні

Новини по темі

Рейтинг Камали Гарріс зріс до 43% – ЗМІ

 • 17648 переглядiв

Україна підготує мирний план до листопада - Зеленський

 • 73763 переглядiв

Олімпіада-2024: Марта Костюк виграла дебютний матч

 • 17013 переглядiв