v-odesi-nezakonno-privlasnili-sanatoriy-na-kurorti-kuyalnik

В Одесі незаконно привласнили санаторій на курорті "Куяльник"

 • 15487 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. В Одесі підприємство незаконно привласнило приміщення санаторію ім. Пирогова, розташованого на території Куяльницького лиману, вартістю близько 1 млрд гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури в Одеській області.

"З’ясовано, що підприємство протиправно оформило право власності на приміщення санаторію площею понад 100 тис. кв. м вартістю близько 1 млрд грн", - сказано у повідомленні.

Так, прокурори обласної прокуратури вживають заходи з метою повернення державі майна санаторію ім. Пирогова, розташованого на території Куяльницького лиману. Це курорт державного значення, один з перших у світі, де почали застосовувати грязелікування.

Прокурори звернулись до господарського суду з позовом про скасування рішень держреєстратора та визнання за державою права власності на нерухомість об’єднання санаторно-курортних закладів на курорті "Куяльник".

Нагадаємо, у столиці керівник підрядної організації привласнив 330 тис. гривень бюджетних коштів виділених на ремонт дитячих садків. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Права рука" Труби вийшов під заставу у понад 2 млн грн

     • 9193 переглядiв

    У США сотні лижників одягнулись в костюми Санта Клауса

     • 38410 переглядiв

    У Києві обезголовили орла, який є частиною пам’ятника Данте

     • 13367 переглядiв

    Кількість жертв від кору на Самоа зросла до 70

     • 8613 переглядiв

    Інфляція у листопаді сповільнилася до 5,1%

     • 10247 переглядiв