ukenru
v-klichko-prava-ta-svobodi-zakripleni-u-konstitutsiyi-mayut-stati-fundamentom-dlya-rozbudovi-ukrayini

В.Кличко: права та свободи, закріплені у Конституції, мають стати фундаментом для розбудови України

 • 9042 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Права та свободи людини і громадянина, закріплені у Конституції, повинні стати фундаментом для розбудови європейської, демократичної України. На цьому наголосив міський голова Києва Віталій Кличко, передає УНН із посиланням на прес-службу КМДА.

"Наш Основний закон гарантує нам багато прав і свобод, головне - щоби забезпечувалося їх виконання, щоби кожен громадянин України почував себе захищеним і відчував, незалежно від посади, соціального статусу, політичних і релігійних переконань, що живе у сучасній європейській демократичній державі, де панує закон, а його життя, здоров'я, честь і гідність є найвищою цінністю", - зазначив В.Кличко.

Міський голова столиці наголосив, що права та свободи людини і громадянина, закріплені у Конституції, повинні стати фундаментом для розбудови європейської, демократичної України.

Київський міський голова побажав українцям миру, добробуту та сил і енергії побудувати сильну і заможну Україну.

Нагадаємо, День Конституції України відзначається щорічно 28 червня і є офіційним державним святом. Прийняттям даного документа в 1996 році ознаменувався початок становлення і розвитку нової демократичної і незалежної країни.

Українські Національні Новини

Київ