v-ivano-frankivskiy-oblasti-vikrili-brativ-narkotorgovtsiv

В Івано-Франківській області викрили братів-наркоторговців

 • 10457 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Служба безпеки України ліквідувала діяльність наркоторговців у Івано-Франківській області. Про це повідомив прес-центр СБУ, передає УНН.

"В Івано-Франківській області співробітники Служби безпеки України припинили діяльність наркоторгівців. Оперативники спецслужби встановили, що двоє братів з Калуша налагодили масштабний збут синтетичних наркотиків та виробництво марихуани", - йдеться в повідомленні.

У ході обшуків житла, яке винаймали правопорушники, правоохоронці вилучили партію з трьох тисяч таблеток нарковмісного препарату "Субутекс", вартість якої на "чорному ринку" становить майже 900 тисяч гривень, та марихуану. Також оперативники виявили 10 гранат РГД-5, чотири пістолети різних марок та готівку у сумі понад 100 тис. грн.

"Крім того, в одному із сіл району правоохоронці ліквідували створену ділками нарколабораторію, де вирощувався канабіс", - додали у спецслужбі.

Затриманим оголосили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 та ч. 2 ст. 310 КК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Операція з викриття зловмисників проводилася спільно з Національною поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція України і США буде спільно боротися із наркоторгівлею

Нагадаємо, за збут наркотиків на території військового госпіталю солдата строкової служби засудили до одного року дисциплінарного батальйону. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Івано-Франківській області викрили братів-наркоторговців

     • 10457 переглядiв

    СБУ повідомила імена ще трьох найманців з ПВК "Вагнер"

     • 10707 переглядiв

    Делегація ОБСЄ не планує відвідувати Крим

     • 8781 переглядiв

    Апеляцію на продовження арешту Вишинського перенесли

     • 7972 переглядiв

    У Полтавській області всю ніч шукали 8-річного хлопчика

     • 9636 переглядiв

    У столиці невідомі обстріляли авто іноземця

     • 12800 переглядiв