v-amsterdami-zaboronyly-buduvaty-novi-hoteli-shchob-obmezhyty-nadmirnyi-turyzm

В Амстердамі заборонили будувати нові готелі, щоб обмежити надмірний туризм

 • 23068 переглядiв

Амстердам заборонив будівництво нових готелів для боротьби з надмірним туризмом, дозволяючи будувати нові готелі лише тоді, коли вже існуючий закривається, не збільшуючи при цьому загальну кількість місць у місті.

В Амстердамі місцева влада в рамках боротьби з надмірним туризмом заборонила будівництво нових готелів. Про це пише CNN, передає УНН.

Деталі

Тепер новий готель в Амстердамі можна побудувати тільки тоді, коли інший готель закриється. Причому кількість спальних місць у новому готелі не має збільшити їхню загальну кількість у місті.

Окрім того, новий готель має бути в чомусь кращим за попередній — наприклад, більш екологічним.

Ми хочемо зробити місто зручним для життя місцевих і туристів. Це означає: ніякого масового туризму, ніяких нових готелів і не більше за 20 мільйонів ночівель туристів у готелях на рік

- пояснили це рішення у мерії Амстердаму.

Водночас у відомстві підкреслили,що обмеження не поширюється на готелі, які вже отримали дозвіл на будівництво.

Доповнення

Раніше для боротьби з надмірним туризмом місцева влада заборонила курити канабіс у громадських місцях та змусила бари закриватися раніше. 

Окрім того, мер Амстердама Фемке Халсема вже давно виступає проти багатовікового району червоних ліхтарів, відомого як Де Валлен, з його неоновими вікнами в будинках на березі каналу, де секс-працівники стоять в очікуванні клієнтів.

Нагадаємо

На 80% доріг Амстердама буде обмеження швидкості в 30 км/год. Максимальна швидкість буде чітко вказана на кожній вулиці дорожніми знаками.

Володимир Омельченко

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

 • 21297 переглядiв

Обрали бетон замість газових електростанцій та Patriot - Фокус

 • 76058 переглядiв