ukenru
uryad-zatverdiv-plan-zakhodiv-z-oblashtuvannya-kordonu-z-rosiyeyu-i-moldovoyu

Уряд затвердив план заходів з облаштування кордону з Росією і Молдовою

 • 8068 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Кабінет міністрів України затвердив план заходів з інженерно-технічного облаштування українсько-російського і українсько-молдовського державного кордонів, територій, прилеглих до районів проведення АТО та Криму. Про це йдеться у розпорядженні КМУ від 28 грудня 2016 року №1060-р, передає УНН.

Згідно з рішення уряду, цей документ сприятиме підвищенню рівня захищеності незахищених ділянок українсько-російського та українсько-молдовського державного кордону, включенню нових елементів конструкцій, виходячи з досвіду інженерно-технічного облаштування інших ділянок державного кордону України.

Також планом заходів заплановано переглянути черговість виконання робіт, виходячи з темпів реалізації проекту та оперативної обстановки на кордоні, узгодження обсягу робіт з реальним фінансуванням та зростанням вартості запланованих для придбання обладнання, техніки та матеріалів, а також затрат на проведення робіт.

Крім того, передбачається перерахування вартості проведення робіт з інженерно-технічного облаштування державного кордону у зв'язку із загальним збільшенням цін на матеріали та послуги.

Українські Національні Новини

Політика