uryad-nimechchini-zamoviv-u-rheinmetall-100-tisyach-boyepripasiv-do-120-mm-minometiv-dlya-ukrayini

Уряд Німеччини замовив у Rheinmetall 100 тисяч боєприпасів до 120-мм мінометів для України

 • 35506 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Компанія Rheinmetall отримала від уряду Німеччини замовлення на постачання в Україну близько 100 тис. боєприпасів до мінометів калібру 120 мм. Про це повідомляє концерн у пресрелізі, пише УНН.

Цитата

«Замовлення вартістю близько трьох мільйони євро є частиною нещодавнього пакета військової допомоги на суму 400 мільйонів євро для українських збройних сил. Постачання має розпочатися найближчим часом і триватиме протягом наступних двох років», - йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що завдяки нещодавньому поглинанню іспанського виробника боєприпасів Expal, Rheinmetall ще більше посилив свій і без того великий досвід у сфері вогневої підтримки піхоти.

«Асортимент продукції Групи включає повний асортимент мінометних боєприпасів калібру 120 мм, 81 мм і 60 мм. Крім того, це системи управління вогнем і мінометні системи, такі як 120-мм Ragnarök та інноваційна 60-мм мінометна система RSG60», - додали у компанії.

Завдяки збільшеній дальності, підвищеній точності та оптимальній бойовій ефективності мінометні боєприпаси Rheinmetall можуть забезпечити сприятливі результати навіть під час операцій у складній місцевості та в міських умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецький концерн Rheinmetall передав Україні нову партію розвідувальних систем

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК склало протокол стосовно нардепа Дубінського: що відомо

     • 42832 переглядiв

    Російський обстріл Херсона: поранено 56-річного чоловіка

     • 44598 переглядiв