uriad-vydilyt-40-mlrd-hryven-na-pidtrymku-ekonomichnoi-aktyvnosti-ta-ukrainskykh-vyrobnykiv-u-2024-rotsi

Уряд виділить 40 млрд гривень на підтримку економічної активності та українських виробників у 2024 році

 • 72052 переглядiв

У 2024 році український уряд виділить 40 мільярдів гривень на стимулювання економічної активності та підтримку місцевих виробників, повідомив прем'єр-міністр України Володимир Шмигаль. Додаткові заходи включають безповоротні гранти та розширення фінансування мікрогрантів для створення нових робочих місць та індустріальних парків.

В наступному році уряд скерує 40 мільярдів гривень на підтримку економічної активності, інвестицій та вітчизняних виробників. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні уряду, передає УНН.

На програми підтримки економічної активності, інвестицій та українських виробників наступного року ми виділяємо близько 40 мільярдів гривень

- сказав Денис Шмигаль.

Деталі

За засіданні прем’єр міністр також зазначив, що програма безповоротних грантів єРобота продовжить функціонувати. Окрім цього сьогодні ухвалюють рішення про збільшення програми фінансування мікрогрантів на 1,3 млрд грн. Загальна сума програми тепер складе 3,2 млрд грн.

Та зрештою сьогодні ухвалили рішення, яке створить приблизно 1,5 тисячі нових робочих місць. Мова йде про про створення трьох нових індустріальних парків, два на Хмельниччині та один на Львівщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Економіка України демонструє позитивні сигнали – Шмигаль

Популярні

Новини по темі