umierov-na-ramshtaini-zaiavyv-pro-krytychnu-neobkhidnist-naroshchuvaty-dovhostrokovi-pakety-viiskovoi-dopomohy

Умєров на "Рамштайні" заявив про критичну необхідність нарощувати довгострокові пакети військової допомоги

 • 24186 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров наголосив на необхідності збільшення довгострокової військової допомоги під час засідання Контактної групи з питань оборони України. Він зазначив, що Україна готова співінвестувати в технології та спільне виробництво.

Міністр оборони України Рустєм Умєров під час засідання Контактної групи з питань оборони України заявив про критичну необхідність нарощувати довгострокові пакети військової допомоги. За його словами, Україна зі свого боку готова співінвестувати в технології та спільне виробництво, повідомляє УНН із посиланням на Міноборони. 

Деталі 

У вступному слові Рустем Умєров висловив подяку усім країнам, які підтримують наші Сили оборони, зокрема, у розвитку коаліцій спроможностей.

За його словами, зараз критично необхідно нарощувати довгострокові пакети військової допомоги України. 

Міністерство оборони зі свого боку готове співінвестувати в технології та спільне виробництво, ділитися нашим бойовим досвідом, сприяти укладенню довгострокових контрактів із зацікавленими компаніями.

Достатні обсяги техніки та боєприпасів, технічного обслуговування та запасних частин є критично важливою складовою успіху. Але для прориву потрібні інновації та значний технологічний прогрес. Саме тому у 2024 році оборонні технології матимуть центральну роль у порядку денному міністерства оборони

– заявив Рустем Умєров.

Доповнення

Міністр оборони США Ллойд Остін під час засідання Контактної групи з питань оборони України наголосив партнерам на важливості не коливатися в підтримці України. 

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Адвокат відібрав таємні документи у працівниці суду - ВАКС

     • 21037 переглядiв

    В Дніпрі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 24295 переглядiв