ukrtransbezpeka-do-kintsya-roku-zakupit-52-vagovi-kompleksi

Укртрансбезпека до кінця року закупить 52 вагові комплекси

 • 8747 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Державна служба України з безпеки на транспорті закупила 26 пересувних габаритно-вагових комплекси європейського зразка і до кінця року планує закупити ще 52 таких комплекси у межах наданої допомоги з боку Єврокомісії. Про це сказав віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон під час презентації комплексів на Софійській площі у Києві, передає УНН з посиланням на прес-службу віце-прем’єра.

"В рамках наданої уряду України допомоги від Європейської Комісії до кінця 2017 року буде придбано ще 52 сучасні пересувні габаритно-вагові комплекси", - цитує прес-служба слова віце-прем’єра.

За його словами, щорічні збитки, які завдаються дорожньому господарству внаслідок руйнування доріг, спричиненого рухом великовагових транспортних засобів, становлять понад 2 млрд гривень.

"Щоб через два-три роки експлуатації нових доріг не утворювалася деформація на покритті – так звані колії, має бути чіткий контроль за рухом надмірно навантажених автомобілів. Це є нормою у всьому світі, коли всі перевізники сумлінно дотримуються встановлених допустимих норм навантаження транспортних засобів", – зауважив В.Кістіон.

Він також додав, що що до кінця року буде відремонтовано більше 2 тисяч кілометрів українських доріг, що є рекордом в історії української незалежності.

Як повідомляв УНН, станом на червень 2017 року Державна служба з безпеки на транспорті на сьогодні наклала близько 900 тис. євро штрафів на вантажівки за перевантаження.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Укртрансбезпека до кінця року закупить 52 вагові комплекси

     • 8747 переглядiв

    На базі відпочинку в Закарпатській області сталася пожежа

     • 19274 переглядiв

    Двоє українців змагатимуться на тенісному турнірі в Братиславі

     • 7061 переглядiв

    Минулого тижня в зоні АТО загинуло 10 бойовиків

     • 8523 переглядiв

    Бойовики у зоні АТО отримали 15 вагонів боєприпасів з РФ

     • 12914 переглядiв

    Випуск новин станом на 13 годину 6 листопада

     • 5487 переглядiв