ukrenerho-vvodyt-hrafiky-vidkliuchennia-svitla-v-6-rehionakh

"Укренерго" вводить графіки відключення світла в 6 регіонах

 • 46345 переглядiв

Через нещодавні масовані атаки росії на українські електростанції та відсутність достатніх генеруючих потужностей "Укренерго" змушена застосовувати графіки аварійних відключень електроенергії з 18:20 до 22:00 у шести областях України.

Через значні пошкодження енергоінфраструктури в Україні центр "Укренерго" вимушений застосувати аварійні графіки відключень світла у вечірній час в шести регіонах України. Про це пише УНН з посиланням на заяву Національної енергетичної компанії "Укренерго".

Деталі 

Зазначається, що диспетчерський центр "Укренерго" вимушений застосувати тимчасові заходи обмеження споживання з 18:20 до 22:00 в:

- Дніпропетровській

- Донецькій

- Запорізькій

- Кіровоградській

- Полтавській

- Сумській областях.

Децентралізація генеруючих потужностей дозволить убезпечити енергосистему від масованого ракетного терору - Кудрицький 04.04.24, 17:32

Причини застосування обмежень – відсутність достатнього обсягу генеруючих потужностей в системі для покриття споживання в окремих регіонах країни. Це є наслідком останніх масованих російських атак на українські електростанції. Також ввечері в країні зростає споживання через похолодання

- заявили в "Укренерго"

Доповнення

В компанії пояснили, що обсяг обмежень є помірним. Обленерго в регіонах розподілятимуть наявний обсяг електроенергії рівномірно між чергами споживачів.

Окрім того, продовжують діяти обмеження енергопостачання на Харківщині та для промислових споживачів в Кривому Розі.

Нагадаємо

Під час нічної атаки дронів у Харківській області безпілотник пошкодив обладнання на об'єкті енергетики, а у Дніпропетровській області ворог влучив у енергетичну інфраструктуру.

Популярні

Новини по темі