ukrayinskiy-viyskovi-deokupuvali-vzhe-5-7-teritoriy-luganskoyi-oblasti

Українській військові деокупували вже 5-7% територій Луганської області

 • 991569 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. На Луганщині українські військові вже звільнили від загарбників 14 населених пунктів. Це 5 – 7% території області. Про це повідомив в ефірі телемарафону голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Деталі

5-7% від загальної території Луганської області, рахуючи, в тому числі, ту, що була окупована в 2014 році, уже звільнені нашими військовими. На сьогодні це 14 населених пунктів, повідомив Лисогор.

Цитата

"Сподіваємось, що найближчим часом ЗСУ деокупують всю територію і буде відновлення там життя і повернення наших громадян. Скільки наразі людей знаходиться на Луганщині ніхто чітко сказати не може. Більшість людей, особливо з лінії фронту, або виїхали на ту сторону, або окружними шляхами виїхали на територію України. Ми чітко маємо усвідомлення про 185 000, які знаходяться на території України. Ще близько 50 000 знаходяться за кордоном. Ця цифра постійно змінюється, є люди які повертаються", - зауважив Лисогор.

Нагадаємо

Як раніше повідомляли у Генштабі, на тимчасово окупованих територіях Луганщини частішають випадки дезертирства серед російських військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даємо стільки інформації, скільки потрібно: у Міноборони пояснили, як інформують українців про звільнення територій

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі